• רצוי להשתמש ברשת עבה העשויה מברזל, כך שתוכל לאגור הרבה חום ולהעבירו לבשר.
• במידה והבשר קפוא, עדיף להפשיר במקרר מאשר בטמפרטורת החדר, כך ישמר מרקמו טוב יותר.
• יש להוציא את הבשר מהמקרר שעה-שעתיים לפני הצלייה, כך שהטמפרטורה של הבשר תהיה דומה לזו של הסביבה החיצונית.
• מומלץ לשמן את הרשת לפני הצלייה ולהקפיד שהבשר לא יהיה קרוב מדי למקור האש.
• לאחר הנחת הבשר על האש אין להפוך את פרוסות הסטייק עד שמתקבלות על צידו העליון טיפות נוזל. ככל שטיפות הנוזל רבות, רמת העשייה מתקרבת ל well done. לאחר שהחלטת על מידת הצלייה הופכים שוב ומחכים עד שמופיעות טיפות הנוזל על הצד שכבר נצלה.
• המלצות תיבול - הוספת פלפל שחור ומלח ים גרוס גס מומלצת לפני או בזמן הצלייה. תיבול נוסף מומלץ – הוספת צ'ימיצ'ורי פרסקו.
• לאחר סיום הצלייה, מומלץ להשאיר את הרשת על האש כך ששאריות השומן יישרפו ויהיה קל לנקות אותה לקראת הפעם הבאה.
• להקפיד תמיד לא להשאיר אש ללא השגחה ולכבות אותה לחלוטין לאחר הסיום.
• שמרו על הניקיון כך שגם הבאים אחריכם ייהנו מהטבע.