1/3 כוס קמח קונדיטור
1/8 כוס קמח טפיוקה
1/8 כוס קורנפלור
חצי כוס שבבי קוקוס טבעי .
3/4 כוס סוכר קוקוס אורגני של כרם
3/4 חבילת שוקולד מריר איכותי מומס ב- 1/4 כוס משקה אורז קינואה (מותג "קינואה ריאל").
1 כוס אגוזי לוז חתוכים
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים ביחד.
אופים בתבנית בחום של כ-180 מעלות כ- 40 דקות.
לאחר הוצאת עוגת הבראוניס מהתנור וצינונה, יש לפרוס לקוביות שוות.
הערה: חשוב לא לייבש את העוגה. יש להוציא אותה בעודה קצת רטובה.
גם לאירוח , גם למשפחה , גם בשבילנו לעיצוב האישיות.......בתיאבון!
למידע נוסף על סדרת מוצרי קוקוס אורגני:
בשורה בשוק המזון האורגני: סדרת מוצרי קוקוס בריאותיים חדשה מהפיליפינים הגיעה לישראל