מתכון לפשטידת בצל כל כך טעימה שילקקו את האצבעות, המרכיבים לא מסובכים , אין כאן תהליכים מאריכי זמן , רק להכניס הכל לקערה לערבב ולתנור
רכיבים:
4-5 בצלים גדולים
3 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
3/4 כוס קמח
כף גדושה אבקת מרק בצל
כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן ופירורי לחם (לתבנית)
הוראות הכנה:
חותכים את הבצל לקוביות בגדול בינוני(יש שקוצצים במג'ימיקיס - לא יותר מדיי!) , מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר הרכיבים (חוץ מפירורי הלחם) ומערבבים היטב.
משמנים תבנית ומפזרים פירורי לחם על הבסיס והדפנות של התבנית, שופכים את התערובת לתבנית ומפזרים שכבה דקה של פירורי לחם מעל.
אופים בחום בינוני כ 40 דקות, הפשטידה צריכה לצאת זהובה עד שחומה.
בתאבון!