מי היה מאמין איזה משקה חגיגי נוצר מהחיבור המיוחד שבין אלכוהול ותה... סוד הצבע והטעם העמוקים של הדרינק הזה נעוץ בשימוש בחליטת הרימונים. (לגיוון: ניתן להחליף את הבקרדי בעראק). שילוב מעניין פרי מוחו של שף יוסי אלסברג
משקה מרענן של חליטת רימונים, בקרדי ולימון
1.5 ליטר מים רותחים
5 תיונים של חליטת רימונים מסדרת "הגן הקסום" של ויסוצקי
1.5 כוס סוכר
1.5 כוס בקרדי
מיץ מ 3 לימונים
אופן ההכנה -
חולטים את התיונים במים הרותחים עם הסוכר למשך 4 דקות, מוציאים התיונים ומצננים. מוסיפים את האלכוהול ומיץ לימון, מערבבים ומגישים עם קרח כתוש.