יוסי אלסברג

(מתכונים)

פילה דניס מוגש ברוטב וויניגרט של חליטת דובדבנים, לצד פירה סלרי בחמאה. במתכון זה, של שף יוסי אלסברג משמשת חליטת הדובדבנים ליצירת רוטב ויניגרט פירותי וארומטי, ולהעשרת הפירה בטעם מפתיע ומקורי, ללא צורך בשימוש מסורבל ויקר בפרי הדובדבן

(יין ומשקאות)

מי היה מאמין איזה משקה חגיגי נוצר מהחיבור המיוחד שבין אלכוהול ותה... סוד הצבע והטעם העמוקים של הדרינק הזה נעוץ בשימוש בחליטת הרימונים. (לגיוון: ניתן להחליף את הבקרדי בעראק). שילוב מעניין פרי מוחו של שף יוסי אלסברג

(מתכונים)

שימוש מקורי בתיונים של תה אמרטו שקדים נותן לעוגה זו, מתכון קל וכשר לפסח של השף יוסי אלסברג, טעם מרציפני ומודגש של שקדים. זוהי פרשנות עדכנית ומפתיעה לשילוב של תה ועוגה...

(מתכונים)

מתכון מיוחד לאורז מתובל בחליטות תה. הפטנט של שף יוסי אלסברג הוא בישול האורז עם תיונים, שמעניקים לאורז טעמים וניחוחות ייחודיים ומאפשרים לגוון ולהפתיע בכל פעם עם טעם אחר. צריך רק להעז....