חומרים ל5 מנות:
1 כתף עגל
1 בצל
3 שיני שום
1 כפית פלפל שחור
1 כף ציר עוף
1 כף ציר בקר
1/2 ליטר בירה לף בראון
1/2 ק"ג תפו"א
1/2 ק"ג גזר
1/2 ק"ג פרסה
1/2 ק"ג ארטישוק ירושלמי
1/2 ק"ג בטטה
אופן הכנה:
מכניסים לתוך תבנית גדולה את הבשר, הבצל, השום, את ציר העוף, ציר הבקר והפלפל השחור. עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור בחום 270 מעלות במשך 4 שעות. אחרי שהכתף מתקררת מחלקים למנות. בסיר של
אופן הגשה:
בצלחת מניחים את הירקות המבושלים ועליהן פרוסות מנתח כתף העגל.
מסעדת ה- Temple Bar – Irish Pub מפעילה 4 סניפים ברחבי הארץ:
מתחם סינמה סיטי, ראשון ל "ציון טלפון">ציון טלפון : 03-7165757
>מתחם G, ויצמן 207, כפר סבא. טל: 09-7677575
>Cinemall, לב המפרץ, חיפה. טל: 04-8404460
>סינמה סיטי, גלילות, רמת השרון. טל: 6995536 03