סלט קוסקוס מלא וברוקולי - מתכון בריא, קל וטעים, באדיבות "פרש קיצ'ן" - רשת קפה בריאות הראשונה בישראל. הקונספט הייחודי והתפריטים המגוונים של רשת "פרש קיצ'ן" נבנו בשיתוף השפים והתזונאית הדיאטנית, מיה בן אפריים- קליין
קוסקוס מלא – 250 גרם (זמן בישול תלוי בסוג הקוסקוס)
ברוקולי (מבושל כמובן) – 8 פרחים קטנים, כ65 גרם
צימוקים כהים – כפית, כ10 גרם
חמוציות (טבעיות) – 2כפיות, כ15 גרם
בצל סגול – קצוץ דק, כף/חצי בצל בינוני, כ25 גרם
בצל ירוק – קצוץ דק, כף, כ10 גרם
נענע,כוסברה, פטרוזיליה – קצוץ דק, כף, כ4 גרם כל אחד.
פיסטוק קלוי – קצוץ דק, כפית, כ10 גרם
רוטב: (שמן זית עשבי תיבול)
שום, כוסברה, פטרוזיליה, נענע, חומץ בן יין, שמן זית, מיץ לימון סחוט.
5 גרם שום
5 גרם כוסברה (כף)
5 גרם נענע (כף)
5 גרם פטרוזיליה (כף)
8 מ"ל חומץ בן יין לבן
10 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
70 מ"ל שמן זית
אופן הכנה:
מערבבים היטב את כל המרכיבים ביחד עם הרוטב
מניחים בצלחת עמוקה תוך בניית הסלט לגובה
מפזרים פיסטוק מלמעלה
בתאבון