ז'אק דיין, שף מסעדת גבריאלה החלבית למהדרין מגיש סלט שכולו אושר: עלי אנדיב עם תותים, אפרסקים, עגבניות שרי, אגוזי לוז, עלי בייבי ואפילו חצי אגס...
מצרכים:
• עלי בייבי
• 2 תותים (חתוכים לרבעים)
• חצי אגס (חתוך לפרוסות)
• חצי אפרסק (חתוך לפרוסות)
• 20 גרם אגוזי לוז
• 5 עגבניות שרי (חתוכות לחצאים)
• 10 עלי אנדיב
רוטב לסלט:
לערבב בקערה או במג'ימיקס:
• 2 כפות שמן זית
• כף מיץ תפוזים
• כפית לימון
• 2 כפיות דבש
• כפית טימין קצוץ
• כפית שום כתוש
• כפית חרדל דיז'ון
• כפית חרדל חלק
• קורט מלח
• קורט פלפל
אופן ההכנה:
• מסדרים את עלי האנדיב בצורת פרח מסביב לצלחת
• מערבבים בקערה את כל הירקות והפירות ומוסיפים את הרוטב
• מסדרים את כל התערובת במרכז הקערה ולפזר מסביב אגוזי לוז