כלים

ז'אק דיין, שף מסעדת גבריאלה החלבית למהדרין מגיש סלט שכולו אושר: עלי אנדיב עם תותים, אפרסקים, עגבניות שרי, אגוזי לוז, עלי בייבי ואפילו חצי אגס...

מצרכים:

• עלי בייבי

• 2 תותים (חתוכים לרבעים)

• חצי אגס (חתוך לפרוסות)

• חצי אפרסק (חתוך לפרוסות)

• 20 גרם אגוזי לוז

• 5 עגבניות שרי (חתוכות לחצאים)

• 10 עלי אנדיב

רוטב לסלט:

לערבב בקערה או במג'ימיקס:

• 2 כפות שמן זית

• כף מיץ תפוזים

• כפית לימון

• 2 כפיות דבש

• כפית טימין קצוץ

• כפית שום כתוש

• כפית חרדל דיז'ון

• כפית חרדל חלק

• קורט מלח

• קורט פלפל

אופן ההכנה:

• מסדרים את עלי האנדיב בצורת פרח מסביב לצלחת

• מערבבים בקערה את כל הירקות והפירות ומוסיפים את הרוטב

• מסדרים את כל התערובת במרכז הקערה ולפזר מסביב אגוזי לוז