כלים

לחם כוסמין ביתי - מתכון בריאותי ללחם כוסמין באפייה ביתית, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

קמח כוסמין

המצרכים הדרושים:

500 גר' קמח כוסמין מלא או שילוב של מלא ולבן (למפונקים)

כף שמרית

2 כפות סילאן

כפית מלח

כף שמן זית

380 מל' מים חמימים

אופן ההכנה:

לשים היטב, מתפיחים כ-40 דקות, שוב לשים ושוב מתפיחים לשעה.

לאחר העיבוד בפעם השנייה, עוטפים את הבצק בשמן זית.

מניחים בתבנית לחם, מחממים תנור ל-250 מעלות, מורידים ל-200 ואז מכניסים את התבנית ול-10 דקות מניחים לה בחום גבוה ואז מנמיכים ל-180 מעלות לעוד כחצי שעה או עד שמשחים.

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים