אווז צלוי בתפוזים - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר, שהציג את המנה בסדנת בישול יהודי בבית הספר לבישול תדמור
טייק סלומון על מצע לזניה חצילים - מתכון מיוחד של השף דומניק קופולה ממסעדת הגג, מתחם קולינאריה ובילוי בקומפלקס sweat star באשדוד
דג מטיאס - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר, שהנחה סדנת בישול יהודי בבית הספר לבישול תדמור
סלט מלפפונים ביגורט ושמיר, או צזיקי, מוכר היטב במטבח הישראלי. בחלופה הפולנית, מחליפים את היוגורט החמצמץ בקרם פרש, ומקבלים תוצאה מפתיעה וטעימה
גלילת פרגיות במילוי תפוח עץ גרנד סמיט ופירות יבשים - מתכון מיוחד לט"ו בשבט של השף דימיטרי סיבין, ממסעדת הבשרים הכשרה space שבמושב אמונים
גלילת חזה עוף במילוי טנז'יה מרוקאית של פירות יבשים - מתכון מיוחד לט"ו בשבט של שף נדב בוסקילה, שף מסעדת ''קלמה'' באשדוד
מסעדת הבוקרים בקיבוץ מרום גולן המתמחה בבשרים משובחים מעדרי בקר הגדלים ומטופחים באדמת הגולן, מציעה מתכון מיוחד לט"ו בשבט-קדרת בוקרים בשרית וכשרה עם פירות יבשים
מתכון מעולה לפילה סלמון בפירות הדר. המתכון שייך למסעדת אוקטגון, שתציג את המנה ועוד מנות מעניינות בפסטיבל "טעמים בעמקים" שייפתח הבוקר, 16.1.2011, בעמק יזרעאל
רביולי בטטה: מתכון עשיר של מסעדת פרנג'ליקו. המנה תוצג בשבוע הבא ב"שבוע טעמים בעמקים 2011", שייפתח בעמק יזרעאל ב- 16 בינואר 2011
קדאיף מסקרפונה - מתכון לקינוח מיוחד ממסעדת "חוות התבלינים" בגלבוע. המנה, ומנות רבות אחרות, תוצג בשבוע הבא ב"שבוע טעמים בעמקים 2011", שייפתח בעמק יזרעאל ב- 16 בינואר 2011